Lounas

Moikka! Uudistamme Ogelin keittiökonseptia. Kaikki a´la carte-annokset tämän viikon ajan neljänkymmenen prosentin alennuksella kello 11-15! Eläkeläis- ja lounastarjoukset eivät ole voimassa. Tervetuloa, nyt on hyvää ja halpaa!

Kysy myös kokin päivän ruoka ehdotuksia niin saat nopeiten, herkullista ja edullista ruokaa. muista myös lounas aikaan 11-15 saat a`la carte ruoista saat saman annoksen hinnasta -25 % alennusta. sama maKU, EDULLISEMPI HINTA!

KATSO TÄSTÄ PDF RUOKALISTA!

HERE IS PDF MENU!

Lunch is served at mo-fri:11-15.00, during these hours all servings from the a’la carte -list are -25% discounted. We don’have different lunch option. Fast foods are not included in discounted lunch menu.

All servings include the salad buffet, the house bread, tea and coffee.

Ravintolalla ei ole erikseen lounaslistaa, mutta tarjoamme lounasaikaan kaikki a’la carte -listan annokset ovat -25% alenuksella. Näin voit tutustua annoksiimme edullisemmin. Huom! Pikaruokia eivät kuulu lounastarjoukseen.

Kaikki annokset sisältävät salaattipöydän, talon leivän sekä kahvin ja teen.

Lounasaika arkisin:

Lunch is served at mo-fri:

 11:00-15:00

  A`lacarte

  ma-to: 11-21 pe: 11-22 la: 12-22 su: 12-21  

Huomio ikäihmiset! Ravintola Ogelissa huipputarjous! Eläkeläiset syövät a'la carte annoksia puoleen hintaan!

Tarjoamme nykyään eläkeläisille kaikki a'la carte annokset puoleen hintaan (-50%)/ Ei lounas. Varauduthan esittämään eläkeläistodistuksen. Seniorihinnat koskevat 60 vuotta täyttäneitä eläkeläiskortin haltijoita.
Ystävällisin terveisin Ravintola Ogeli!

Ravintola Ogeli

Tervetuloa!

Ravintola/musiikkibaari Oulunkylässä!