Menu

Moikka! Uudistamme Ogelin keittiökonseptia. Kaikki a´la carte-annokset tämän viikon ajan neljänkymmenen prosentin alennuksella kello 11-15! Eläkeläis- ja lounastarjoukset eivät ole voimassa. Tervetuloa, nyt on hyvää ja halpaa!

juomahinnasto

KATSO TÄSTÄ PDF RUOKALISTA!

HERE IS PDF MENU!

Tiesitkö?

Suuren suosion saanut Ravintola Ogelin ilmainen VIP-kuljetus kanta-asiakkaille on  myös ennalta pöydän varanneiden seurueiden (3-7 henkeä) käytettävissä ilman VIP-korttia. Noudamme seurueen annetusta osoitteesta 15 minuuttia ennen pöytävarauksen alkua. Pöytävaraukset puhelimitse 09-7571077.

Kuljetusajat ovat klo 12-24 keskiviikosta lauantaihin. Kuljetusalueet ovat Oulunkylä, Veräjälaakso, Veräjämäki, Koskela, Kumpula, Käpylä, Metsälä, Maunula, Pakilat ja Patola.

Lunch is served at mo-fri:11-15.00, during these hours all servings from the a’la carte -list are -25% discounted. We don’have different lunch option. Fast foods are not included in discounted lunch menu.

All servings include the salad buffet, the house bread, tea and coffee.

Ravintolalla ei ole erikseen lounaslistaa, mutta tarjoamme lounasaikaan kaikki a’la carte -listan annokset ovat -25% alenuksella. Näin voit tutustua annoksiimme edullisemmin. Huom! Pikaruokia eivät kuulu lounastarjoukseen.

Kaikki annokset sisältävät salaattipöydän, talon leivän sekä kahvin ja teen.

Lounasaika arkisin:

 11:00-15:00

  A`lacarte

  ma-to: 11-21 pe: 11-22 la: 12-22 su: 12-21  

Huomio ikäihmiset! Ravintola Ogelissa huipputarjous! Eläkeläiset syövät a'la carte annoksia puoleen hintaan!

Tarjoamme nykyään eläkeläisille kaikki a'la carte annokset puoleen hintaan (-50%)/ Ei lounas. Varauduthan esittämään eläkeläistodistuksen. Seniorihinnat koskevat 60 vuotta täyttäneitä eläkeläiskortin haltijoita.
Ystävällisin terveisin Ravintola Ogeli!

Ravintola Ogeli

Tervetuloa!

Ravintola/musiikkibaari Oulunkylässä!